no
en

Villa

Skap ditt eget utemøbel fra vår Kolleksjon Villa.
Klaasisk moderne kolleksjon som består av byggbare sofaløsninger og bord. To høyder som lar deg velge spise eller loungehøyde, og mange valg av størrelser og farger. 

Kolleksjonen forhandles av Bohus.

Design: FormTeam

 I Sykkylven på sunnmøre ligger Formfin møbler, som har produsert sittemøbler til våre stuer, i over 70 år. Med stort fokus på høy sittekomfort, høy kvalitet og tidløse design. Med stor andel av kortreiste lokale råvarer har de i alle disse år møblert våre hjem.  Nå har Formfin tatt sin kunnskap og «flyttet stuen ut».

 

Nå er den her! Endelig, en utendørskolleksjon som er produsert i Norge og som er konstruert for vårt Norske klima. Produsert av de beste råvarer, med aluminium-konstruksjon og børstet rustfrie synlige detaljer. Kolleksjonen er testet og godkjent etter møbelfakta sine strenge krav. Med høykvalitetstekstil Dolce, smussavisende, vaskbart og som har bakside med membran, for å holde regnet ute og som finnes i  flere flotte farger.

 

Nå kan vi tilby deg samme gode sittekomfort ute, som du tidligere bare fikk inne i stuen. Med samme gode putekvalitet som vi benytter i våre stuemøbler, konstruert for å holde den gode sittekomforten i mange år.

 

Med stor valgfrihet som ligger i kolleksjon Villa, gir vi deg muligheten til å møblere uterommet etter dine behov og ønsker. Byggbare moduler til små og store miljø. Alternative sittehøyder og flere størrelser bord, også med alternative høyder. Flere farger på understell og bordplater som kan mikses eller matches.

 


Vi bruker informasjonskapsler/cookies for å gi deg en tilpasset brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.